TE KOOP

Op dit moment is er nog 1 prachtig teefje te koop uit de combinatie van onze Joep X Luca. Je kunt hiervoor contact opnemen met de eigenaren van Luca. Kijk voor de contactgegevens op de pagina met NIEUWS. 

 

Eind 2018 staat er wellicht weer een nestje van Soleil Bulldogs gepland. In 2016 hebben wij zelf gezinsuitbreiding gekregen en wij hebben beide een drukke baan. Wij willen een nest pups met volle aandacht kunnen opvoeden en socialiseren, vandaar dat we er voor kiezen voorlopig geen nestjes te hebben. Hierdoor controleren wij onze mail ook minder vaak en kan het wat langer duren voordat u een reactie van ons ontvangt. We hebben graag een kennismakingsgesprek met u als u interesse heeft in een toekomstig nest of in dit ras. We verwijzen u ook graag door naar andere betrouwbare fokkers die op korte termijn een nest met gezonde pups verwachten. Wij geven graag meer informatie en doen een goede screening zodat onze honden alleen naar de beste huizen gaan met families die alle tijd, liefde en aandacht voor ze hebben. Old English Bulldogs zijn lieve maar ook actieve en dominante honden. Wij zoeken baasjes die hier goed mee om kunnen gaan en een levensstijl hebben waar deze honden bij passen. 

 

 G- nest

De pups uit het G-nest, geboren op 12-10-2015

 

TE HUUR

100 % Leavitt dekreuen: Joep & Django zijn te huur voor passende teven die ook getest en goedgekeurd zijn op ED en HD. De dekprijzen zijn op aanvraag. Zij hebben beide goede testresultaten en komen uit zeer goede lijnen. Wij maken een selectie betreft de teven die zij zullen gaan dekken. Dit kan zowel 100% Leavitt, Leavitt-type als Alternatief zijn. Voor de reuen geldt dat zij alleen goedgekeurde elleboog en heupen gerontgende teven dekken. Er wordt bij de combinatie op uiterlijk, bloedlijnen, gezondheid en karakter gelet.
 
Voor de bulldogs gelden de dekregels van de LBA en onze eigen ethiek:
- Teven en reuen moeten minstens 18 maanden zijn voordat zij dekken of gedekt worden. Dit omdat de rontgenfoto's i.v.m. volgroeiing pas na 18 maanden een betrouwbaar beeld geven. 
- Lijndekken is niet toegestaan, dus geen broer op zus, vader op dochter, zoon op moeder.
- Bij teven moet er minstens 1 loopsheid tussen zitten voordat zij weer worden gedekt, nog liever 2.
- Een teef mag max. 3 nesten verwekken.

Geen kwantiteit maar kwaliteit!

 

OP UITZET

Wilt u wel zo'n prachtige Old English Bulldog maar heeft u geen geld voor de aanschaf van een rashond maar wel voor het onderhoud? Dan kan een uitzetadres de oplossing voor u zijn! Wij zoeken regelmatig adressen in het noorden van Nederland omdat wij niet alle honden thuis kunnen houden. Dit kan gaan om een pup uit een eigen nest, waar we graag in de toekomst verder mee willen. Maar ook om een teef of reu die haar of zijn diensten heeft bewezen en nu een thuis zoekt om voor de rest van het leven, van een welverdiend pensioen te genieten. Neemt u a.u.b. contact met ons op voor de mogelijkheden, graag kijken we of er een goede oplossing voor alle partijen mogelijk is. Het is hierbij belangrijk dat er een klik is, zowel met elkaar als met de hond. Daarvoor ontmoeten we u graag, zowel bij ons als bij u thuis. 

CONTACT

 

Maurice & Dieu 

Assen, Nederland

0(031)6-28798024

Bereikbaar op werkdagen na 19.00 uur of in het weekend, spreek de voicemail in als wij niet opnemen en wij nemen z.s.m. contact met u op. 

info@oldenglishbulldogs.nl

 

Volg ons ook op Facebook via www.facebook.com/SoleilBulldogs  


FB