NIEUWS

 

* Op vrijdag 6 januari 2018 zijn er 8 prachtige en gezonde pups geboren uit onze 100% Leavitt dekreu Joep en het Old English Bulldog teefje Luca. Beide ouders zijn getest op ED en HD en goed voor de fok verklaard door de dierenarts. 

Deze pups mogen inmiddels bijna het nest verlaten. Er is nog 1 teefje beschikbaar. Neem voor meer informatie contact op met:

Sander & Bastiaan

Drachten, Nederland

06-55694747

sanderkuur@hotmail.com

 

* Vrijdag 8 september 2017 hebben we helaas Bruno in moeten laten slapen. We zijn er erg verdrietig om. Rust zacht, lieve vriend van ons...

 

* November 2016 zijn wij met Soleil Bulldogs Elle(nore) naar de dierenarts geweest voor een röntgenologische keuring. Elle is door de dierenarts goedgekeurd voor de fok: zij heeft ED-0, HD-A en een goede ruggegraat.   

 

* Soleil Bulldogs is regelmatig op zoek naar goede uitzetadressen voor pups of volwassen honden in het noorden van Nederland. Heeft u genoeg tijd en aandacht voor een Bulldog, geld voor het onderhoud maar geen geld voor de aanschaf van een rashond? Neem dan contact met ons op voor een kennismaking.

 

* Prachtige foto's van onze honden en de pups van o.a. het laatste nest, gemaakt door onze huisfotograaf Rudy van der Veen van Skitterphoto, kunt u vinden op onze Facebook pagina Soleil Bulldogs. 


* Soleil Bulldogs is ook op Facebook te vinden via www.facebook.com/soleilbulldogs Op deze pagina wordt u op de hoogte gehouden van de laatste nieuwtjes en mooiste foto's. 

 

CONTACT

 

Maurice & Dieu 

Assen, Nederland

0(031)6-28798024

Bereikbaar op werkdagen na 19.00 uur of in het weekend, spreek de voicemail in als wij niet opnemen en wij nemen z.s.m. contact met u op. 

info@oldenglishbulldogs.nl

 

Volg ons ook op Facebook via www.facebook.com/SoleilBulldogs  


FB